Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΙΟΥΝΙΟΥ

 
 
Καλησπέρα κορίτσια και καλό μήνα!!!
Πάει ο Ιούνιος για φέτος μπήκαμε στον Ιούλιο ,αλλά μαζί με το μήνα που μας έφυγε έχω να σας δείξω τα προιόντα που χρησιμοποίησα περισσότερο και μπήκαν στη λίστα με τα ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ .
 
Ας αρχίσουμε λοιπόν!!! 
 
 
Περιποίηση μαλλιών
 
 

1) Σαμπουαν GLISS επανόρθωνει τα πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά , τους χαρίζει ανθεκτικότητα και λάμψη. Αναδομεί την τρίχα και κοστίζει 4,50E τα 400μλ .Από την πρώτη χρήση ένοιωσα στα μαλλιά μου τη διαφορά!!

2) HAIR MASK biolyn (pr) μάσκα μαλλιών με αλόη, έλαιο ελιάς, έλαιο καρύδας και μέλι για μαλλιά βαμμένα και ταλαιπωρημένα. τιμή 7,60 Ε τα 200μλ. Τα μαλλιά μου έγιναν λεία .απαλά και ενυδατώθηκαν .

3) ΣΠΡΕΙ ΜΑΛΛΙΩΝ GLISS  σέρουμ επανόρθωσης και λάμψης με υγρή κερατίνη. 6Ε τα 100μλ σε προσφορά στα hondos. Το χρησιμοποιώ μετά το λούσιμο πριν το πιστολάκι και τα μαλλιά μου γίνονται  απαλά και δεν ταλαιπωρούνται από την θερμότητα.


                                                                σώμα και πρόσωπο


 
1) Nivea sun DEEP TUNNING oil spray λάδι σώματος για έντονο μαύρισμα με έλαιο jojoba .3E τα 150 μλ
 
2)URIAGE eau thermale HYSEAC  τζελ καθαρισμού προσώπου για τα σπυράκια 12,50 Ε τα 150μλ. Λίγο τσιμπιμένο στην τιμή άλλα πραγματικά κάνει πολύ καλή δουλειά. θέλει λίγη ποσότητα ανα χρίση κάνει βαθύ καθαρισμό και με απάλλαξε γρήγορα από τα αντιπαθητικά σπυράκια.
 
3) Fa  SPORT spray αντιυδροτικό σπρει για τις μασχάλες. Δεν περιέχει αλκοόλ, δεν αφήνει σημάδια στα ρούχα και έχει τέλειο άρωμα . τιμή 1,50Ε σε προσφορά.
 
καλλυντικά    
 



1) πούδρα GLAMOROUS δώρο από διαγωνισμό. Μεγάλο μέγεθος ότι πρέπει για το καλοκαίρι για τέλειο ηλιοκαμένο εφέ. την χρησιμοποιώ σχεδόν κάθε μέρα και είναι φανταστική!!!

2) ERRE DUE  Lasting Eye Contour μολύβι ματιών  (από περιοδικό) απόχρωση πράσινη μεταλλική Σμαραγδή  κωδ 16. 4,80Ε τα 1,14γρ

3) ERRE DUE Lasting Eye Contour  μολύβι ματιών  (από περιοδικό) απόχρωση ματ τιρκουάζ κωδ 19  . Τέλεια και τα δύο μολύβια  με εύκολη εφαρμογή , σταθερό χρώμα , καλή απόδοση και μεγάλη διάρκεια. 4,80Ε τα 1,14γρ

4) ERRE DUE  Volumizing Waterproof mascara. Είναι η δεύτερη μάσκαρα που αγοράζω. Είναι ότι καλύτερο χρησιμοποιώ για το καλοκαίρι.   Έχει ωραίο βουρτσάκι, δινει εντονο αποτελεσμα και ειναι χωρις parabens  .Το χρώμα του είναι βαθύ μπλε κωδ.  02 . τιμή 12 Ε τα 13 μλ.

Αυτά ήταν λοιπόν τα αγαπημένα μου προιόντα για τον Ιούνιο. Είχατε κάποιο από αυτά? περιμένω τη γνώμη σας!!!
Πολλά φιλιά και να θυμάστε :
                          
                             <  ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ >>

Φιλικά πάντα
Nicky Starlight !!!

6 σχόλια: